torsdag 9. august 2012

Herved erklærer jeg krig mot BOCK


Helt siden en liten uoverstemmelse for flere "århundre" siden, regnet i SL år, så er jeg sikker på at denne manipulerende og kverulantiske blonde svensken har planlagt å gjøre livet surt for meg i SecondLife. Tidligere i sommer merket jeg det, henvendelser fra kjekke verdensvante menn strømmet inn, alle med hilsner fra Bock. Først så bosetter det seg en fransk drøm på Ymer, dagen etter kom det en canadisk gud skapt av det beste SL kan by på. Som om det ikke skulle være nok så infiltrerte han sin beste venn Ziggy Starsmith (min nabo) i sin ondskapsfulle plan. Daglig opplever jeg å bli utsatt for tortur, psykisk terror og påminnelse at dette er menn jeg aldri ÄLDRI aldri kan få.

Men jeg vet at Bock har en svakhet for norske menn så jeg samler mine tropper med hetrofile vikinger som snart er klar til å smi sine sverd for å legge ut på tokt til Southern Charm , så Bock for smake sin egen medisin.
Og ikke nok med det, jeg har stjelte bilde bra Bock blogg, kun for å irritere han og inspirere han til å skrive flere blogginnlegg om "Opphavsretten".

God bedring Bock og måtte vi lide sammen blandt vakre menn!

Takker Ziggy for at han trøster meg med at det finnes bifile menn ;)

7 kommentarer:

 1. Haha and I love it too! Visst är han både vacker och charmerande, min Ziggy-boy! ;)

  Jag får påminna om att jag aldrig har väckt frågan om upphovsrätt eller rätt till bild, det har andra gjort!

  Min stridsyxa är begravd för länge sedan.

  SvarSlett
 2. Da beholder jeg Vikingene selv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nämen guuuuud nej, skicka dom ändå ;)

   Slett
 3. Send all to me with Bock leading the way!

  SvarSlett
 4. Nope Bock, mine mine mine all mine..i'll keep them @ Haug and Ziggy can have my leftover :)

  SvarSlett
 5. Håller med om att Bock är en av de snyggaste männen i SL. Och att han är gay gör mig inget. Jag njuter av hans vackra uppenbarelse så fort jag är i närheten. :)

  /Helene Dragoone

  SvarSlett