mandag 18. juni 2012

Norge stiger frem ....

Og det med en helt ny drakt. Tor Gant har svinget sin magiske primstav og resultet har blitt en fantastisk fin brygge som allerede har fått navnet Gantbrygga. Skilt kommer senere. Med den nye bryggen har Norge fått et helt nytt og riktig ansikt på kystnorge. Gantbryggen blir også bakgrunn for den nye konsertscenen hvor innflyttningsfesten skal holdes søndag 24 juni.

 Alle fra kystnorge vil føle seg hjemme blandt desse sjøhusa.

 Designer og "kunstner" Tor Gant, som også er Estate Manager i Second Norway. Hjelpsom og imøtekommende for alle som skulle trenge hjelp eller har noen spørsmål om Second Norway. Tor er også beta tester på Phoenix og Firestorm, og kjenner viewerene ut og inn. Flink å lære blondiner til å forstå også :)
 Butikkene i sentrum har også fått ny drakt. Designer på sentrum og en mester i veibygging er Slayer Enyo. Slayer er også Estate Manager og veldig behjelpsom om du skulle ha behov for hjelp.
Second Norway hadde ikke klart seg uten desse gutta, de er som fundamentet i en grunnmur. Tusen takk for hjelp, støtte og frivillig innsats for å holde Second Norway gående:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar